FloraViola B&B:
I Brunnsparken i Ronneby står 1800-talsvillorna Flora och Viola med 26 familjärt och charmigt inredda rum - alla lätta att trivas i.
Precis utanför dörren ligger Ronnebys vackra brunnspark och du har nära till både barnvänlig badanläggning, spa, skog, havet, centrum och kommunikationer - från järnvägsstationen är det en promenad på 1,5 km och Ronneby Airport ligger ca 15  minuter bort.
Du bor med hotellstandard i rum med egen dusch och toalett och frukosten äter du på Café Mandeltårtan - ett par hundra meters promenad bort genom parken.
Om vädret tillåter sitter du kanske i trädgården, annars framför brasan eller i glasverandan. Här finns också alltid färskt och hembakt bröd, kakor, tårtor och lättare lunch.
Vi erbjuder rum för de flesta behov och i olika storlekar. I varje villa finns kök och matplats för självhushåll - som också går att använda för mindre kurser eller sammankomster. För möten kan du också boka ett eget rum på Café Mandeltårtan, och behöver du mer konferensmöjligheter finns det alldeles runt hörnet på Ronneby Soft Center.
Hör gärna av dig, så löser vi det mesta - oavsett om du kommer hit för att vila upp dig, för affärer eller utbildning, eller för att uppleva Ronneby och Blekinge.
Tiden flyter på ett behagligt sätt här i villorna. Vi, och våra gäster, brukar säga att en stund här lätt blir till timmar. Och de små stunderna gör ju tillsammans livet. Vi hoppas du vill tillbringa en av dina stunder här - och behagligt låta den bli timmar.
Välkommen!
/Angelica, Mattias & personal
*
Vad gäster har tyckt:
”Underbart ställe! Härlig miljö, suveränt boende, serviceminded personal. Gångavstånd till centrum. Bra ställe att ladda batterierna på!”
”Mycket trevligt boende som vi gärna återvänder till beläget vid en underbar park och granne med ett mycket fint bad.”
”...en härlig miljö att bo och vandra i.”
”Villa FloraViola var ljust och mycket stilfullt inrett med vackra golv och textila detaljer. Café Mandeltårtan var verkligen en härlig upplevelse! Mycket bra frukost och fint värdskap och service. Vi återkommer gärna..”
”Fräsch blandning av gamla möbler och modern design i textilier och tapeter! Sköna sängar, rymligt badrum och härlig frukost på Café Mandeltårtan till lågt pris!”


Fot