Vi vill bli fler...

Nu är det dags att bli fler, och vi vore tacksamma om ni kunde tipsa oss om företag som ni tror skulle vara intresserade av ett medlemskap. Vi planerar att genomföra flera infoträffar över hela Blekinge. På dessa träffar kommer vi att presentera nya Smakupplevelse Blekinge.

Smakupplevelse Blekinge är ett känt varumärke som benämns med respekt för att vi bland våra medlemmar kan visa upp riktigt skickliga mathantverkare och upplevelseföretag som satsar på den genuina upplevelsen.

Vi vet att det finns många fler företag som skulle kunna platsa i Smakupplevelse Blekinge och vi vill gärna att de ska kunna få bli medlemmar så att de kan förstärka vårt goda renommé och utveckla föreningen mot nya höjder.

Vet du om något företag som skulle platsa här så är vi tacksamma om ni kan skicka en epostadress och företagsnamn och kontaktperson så lovar vi att vi kontaktar dem med en gång. Skicka till hello@smakupplevelseblekinge.se

Lämna ett svar