Julhandel på Wachtmeister!

Vi fick epost från Jonna Citron på Hiemstaden som frågade om SUB var intresserade av en butik i gallerian inför jul. Vi har tagit upp det i styrelsen och vi tycker det skulle vara kul om vi kunde genomföra det. För några år sedan gjorde vi det och som jag kommer ihåg så såldes det en hel del. Det vore ett bra tillfälle att visa upp oss och om en inte har något att sälja så kanske det kan vara intressant att informera om sin egen verksamhet.

Det är en del att organisera, så finns det intresse nog så får de som är intresserade sätta sig ner och gå igenom hur det bäst ska organiseras.

I skrivande stund finns väldigt lite info från Hiemstaden, tror att de erbjuder lokalen hyresfritt men det måste kollas upp. Vidare så måste vi veta förväntade öppettider, vilka som kan ställa upp och sköta butiken, vilken ersättning kan man få osv osv.

Kommentera gärna här under!

Lämna ett svar